Sådan får du rabat

LO Plus kort:
Oplys LO Plus kortnr. i bookingsøjeblikket på tlf.: 39 143 300

LO Plus Guldkort:
Oplys LO Plus kortnr. i bookingsøjeblikket på tlf.: 39 143 300

LO Plus kort

Få 10 % på leje af sommerhuse i hele Danmark

dansommer   –Sommerhusferie i Danmark, når det er bedst

Miniferie i maj
Når foråret for alvor bryder frem, får de fleste af os også mere lyst til at holde ferie. Sommerferien kan synes lang væk, derfor kan en miniferie i maj være helt genial når ferielysten skal styres lidt.

I Danmark finder I mange dejlige steder og sommerhuse til en forlænget weekend i maj, hvor vi kan nyde godt af de mange helligdage som giver plads til miniferier. Vestkysten er for mange indbegrebet af ferie i Danmark, hvor nærheden til det altid smukke og spændende Vesterhav lokker. Holder i sommerhusferie i dette område, kan I også nemt krydre miniferien med store oplevelser i f.eks. LEGOLAND® og GIVSKUD ZOO. Til begge attraktioner får I som dansommer gæster rabat på entreen. Endnu en god grund til at snuppe en miniferie i dejlige Danmark.

Uanset om du skal planlægge sommerferie, vinterferie, efterårsferie eller måske en miniferie i foråret, så kan du hos dansommer nemt finde et sommerhus der lige passer til din ferie. Langt de fleste sommerhuse er i dag udstyret med diverse faciliteter som gør dem egnet til ferieophold hele året rundt. Vælg mellem hyggelige sommerhuse ved vandkanten, store moderne aktivitetshuse, sommerhuse med plads til din hund, sommerhuse med privat indendørs pool og spa. dansommer udlejer mere end 4.000 sommerhuse i Danmark fra nord til syd og fra øst til vest, så der er noget for enhver smag!

Hvornår gælder rabatten?
Rabatten hos dansommer gælder hele året. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.
Bemærk venligst, at rabatten kun gælder nye bookinger.

For at opnå rabatten skal du oplyse dit LO Plus kortnummer i bookingøjeblikket.

Booker du via dansommer ´s hjemmeside, er det vigtigt du kontakter salgsafdelingen næstkommende hverdag inden kl. 18.00, for at opnå din LO Plus rabat. Du skal oplyse dit LO Plus kortnummer for at få rabatten.

Der kan kun opnås rabat, såfremt bookingen er foretaget direkte hos dansommer.

Ring til dansommer på tlf.: 39 14 33 00 eller kontakt os via e-mail: dansommer@dansommer.dk og lad os hjælpe dig med at finde sommerhuset til din næste ferie i Danmark.

Andre har også set: