Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev og vind 1.000 kr.!

Bliv automatisk opdateret på nye rabatter og tilbud og vær med i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. til en valgfri LO Plus partner.

Sådan får du rabat

LO Plus kort:
Vis dit kort og få rabat

LO Plus Guldkort:
Vis dit kort og få rabat

LO Plus kort

10 % rabat hos Synoptik

3FOR1 1498 kr. 

KØB BRILLER ELLER KONTAKTLINSER FOR MIN. 1.498 kr.

SPAR 10 % MED LO PLUS – FÅ EN EKSTRA BRILLE OG GIV EN BRILLE TIL EN VEN

Få en ekstra brille til dig selv og et gavebevis, som du f.eks. kan give til en i familien eller en ven, når du køber briller eller kontaktlinser for min. 1.498 kr.. Både ekstra brille og gavebevis har en værdi af 1.498 kr.. Start med en Certificeret Synsprøve. Bestil tid eller læs mere på synoptik.dk.

3FOR1 gælder v/køb af briller el. kontaktlinseabo. min. 1.498 kr.. ((Briller: glas min. 500 kr., stel min. 998 kr.). Kontaktlinseabo. i min. 6 mdr.). Ekstrabrillen skal bestilles samtidig med brillen/kontaktlinserne. Tilbud ifm. kontaktlinser kan benyttes af alle, som ikke har haft Synoptik kontaktlinseabo. inden for de sidste 3 mdr. Købet skal foretages senest 26.04.15. Kan ikke kombineres med andre tilbud el. rabatter, og gavebeviset kan ikke ombyttes til kontanter.


LO Plus standardaftale med Synoptik:

10 % LO Plus rabat hos Synoptik
Rabatten hos Synoptik gælder stel, glas, solbriller, kontaktlinser eller kontaktlinseabonnement og kan benyttes af hele husstanden ifølge med LO Plus medlem.

Danmarks bedste kontaktlinse-abonnement
Synoptik har Danmarks bedste kontaktlinse-abonnement. Et Synoptik abonnement med alle de fordele, som kunderne vægter højt: Gratis certificeret synsprøve og kontaktlinsetjek, størst udvalg og meget mere. Prøv Danmarks bedste kontaktlinse-abonnement.

Kvalitet og rådgivning
Synoptik tager dit syn alvorligt. De lægger derfor vægt på seriøs rådgivning og høj faglighed, når du handler hos dem. Deres optikere er autoriserede, og deres synsprøve er certificeret af Dansk Standard, hvilket sikrer den samme høje kvalitet i alle Synoptiks butikker og som den eneste optiker i Danmark, har de brillestylister uddannet af Dennis Knudsen i alle deres butikker.

Service og sikkerhed
Hos Synoptik kan du altid komme direkte ind fra gaden og få justeret dine briller. Deres prisgaranti betyder, at de udbetaler prisforskellen, hvis du finder den brille, du har købt i Synoptik billigere hos en anden optiker.

Certificeret synsprøve
I Synoptik tager de dit syn så alvorligt, at de som landets eneste optikerkæde samarbejder med Dansk Standard og tilbyder en certificeret synsprøve. Det sikrer, at synsprøven holder samme faglige niveau og følger samme forløb uanset hvornår og i hvilken Synoptik-butik, du får den taget.

Bestil tid til synsprøve