Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev og vind 1.000 kr.!

Bliv automatisk opdateret på nye rabatter og tilbud og vær med i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. til en valgfri LO Plus partner.

Sådan får du rabat

LO Plus kort:
Vis dit kort og få rabat

LO Plus Guldkort:
Vis dit kort og få rabat

LO Plus kort

10 % rabat hos Synoptik

3FOR1 1498 kr. 

KØB BRILLER ELLER KONTAKTLINSER FOR MIN. 1.498 kr.

SPAR 10 % MED LO PLUS – FÅ EN EKSTRA BRILLE OG GIV EN BRILLE TIL EN VEN

Få en ekstra brille til dig selv og et gavebevis, som du f.eks. kan give til en i familien eller en ven, når du køber briller eller kontaktlinser for min. 1.498 kr.. Både ekstra brille og gavebevis har en værdi af 1.498 kr.. Start med en Certificeret Synsprøve. Bestil tid eller læs mere på synoptik.dk.

3FOR1 gælder v/køb af briller el. kontaktlinseabo. min. 1.498 kr.. ((Briller: glas min. 500 kr., stel min. 998 kr.). Kontaktlinseabo. i min. 6 mdr.). Ekstrabrillen skal bestilles samtidig med brillen/kontaktlinserne. Tilbud ifm. kontaktlinser kan benyttes af alle, som ikke har haft Synoptik kontaktlinseabo. inden for de sidste 3 mdr. Købet skal foretages senest 26.04.15. Kan ikke kombineres med andre tilbud el. rabatter, og gavebeviset kan ikke ombyttes til kontanter.


LO Plus standardaftale med Synoptik:

10 % LO Plus rabat – også oveni aktuelle tilbud hos Synoptik
Som LO Plus medlem får du og alle i din husstand sammen med dig altid 10 % rabat i Synoptik – også oven i aktuelle tilbud og rabatter.


Alle de nye stel – og altid glas af høj kvalitet
Du kan få stel fra alle de kendte mærker i Synoptik, og uddannede brillestylister er klar til at finde de stel, der klæder dig bedst. Prøv også Synoptiks online Brilleguide, hvor du nemt og hurtigt kan spore dig ind på dine favoritstel.

Gode glas er afgørende for et skarpt og afslappet syn, og du får kun glas af høj kvalitet i Synoptik.

Danmarks bedste kontaktlinseabonnement
Med Synoptiks kontaktlinseabonnement får du en masse fordele – fx gratis kontaktlinsetjek, gratis levering i din postkasse, mulighed for at vælge kontaktlinser i 1-7 dage om ugen, frit skift mellem kontaktlinsetyper og meget mere.

Certificeret synsprøve
Kun i Synoptik: Synsprøve certificeret af Dansk Standard
Dit syn er altid i de bedste og mest kompetente hænder i Synoptik. Som eneste optikerkæde er Synoptiks synsprøve og kontaktlinsetjek certificeret af Dansk Standard – og de udføres kun af autoriserede optikere. Derudover får du også prisgaranti, gratis eftersyn af dine briller, bytteservice og finansiering uden renter og gebyrer i Synoptik.

Bestil tid til synsprøve Andre har også set: