Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev og vind 1.000 kr.!

Bliv automatisk opdateret på nye rabatter og tilbud og vær med i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. til en valgfri LO Plus partner.

Sådan får du rabat

LO Plus kort:
Vis dit kort og få rabat

LO Plus Guldkort:
Vis dit kort og få rabat

LO Plus kort

Få 50 % rabat på alle glas og 10 % LO Plus rabat

Glasfestival – Få 50 % rabat på alle glas og ekstra 10 % LO Plus rabat.

Synoptik fejrer julen med Glasfestival, de vil nemlig give alle mulighed for at se skarpere. Derfor får du nu 50 % rabat på alle glas. Så start med at bestille en synsprøve på synoptik.dk – og glæd dig til at få julelys i øjnene.

Gælder alle glas ved køb af stel værdi fra 998 kr.eller kontaktlinse abonnement i 6 mdr. frem til 30.11.2014. Rabatten gives på abon. i de første 2 mdr. og kan benyttes af alle som ikke har haft Synoptik kontaktlinse abon. inden for de sidste 3 mdr. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

10 % LO Plus rabat hos Synoptik
Rabatten hos Synoptik gælder stel, glas, solbriller, kontaktlinser eller kontaktlinseabonnement og kan benyttes af hele husstanden ifølge med LO Plus medlem.

Danmarks bedste kontaktlinse-abonnement
Synoptik har Danmarks bedste kontaktlinse-abonnement. Et Synoptik abonnement med alle de fordele, som kunderne vægter højt: Gratis certificeret synsprøve og kontaktlinsetjek, størst udvalg og meget mere. Prøv Danmarks bedste kontaktlinse-abonnement.

Kvalitet og rådgivning
Synoptik tager dit syn alvorligt. DE lægger derfor vægt på seriøs rådgivning og høj faglighed, når du handler hos dem. Deres optikere er autoriserede, og deres synsprøve er certificeret af Dansk Standard, hvilket sikrer den samme høje kvalitet i alle Synoptiks butikker og som den eneste optiker i Danmark, har de brillestylister uddannet af Dennis Knudsen i alle deres butikker.

Service og sikkerhed
Hos Synoptik kan du altid komme direkte ind fra gaden og få justeret dine briller. deres prisgaranti betyder, at de udbetaler prisforskellen, hvis du finder den brille, du har købt i Synoptik billigere hos en anden optiker.

Certificeret synsprøve
I Synoptik tager de dit syn så alvorligt, at de som landets eneste optikerkæde samarbejder med Dansk Standard og tilbyder en certificeret synsprøve. Det sikrer, at synsprøven holder samme faglige niveau og følger samme forløb uanset hvornår og i hvilken Synoptik-butik, du får den taget.

Bestil tid til synsprøve