Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev og vind 1.000 kr.!

Bliv automatisk opdateret på nye rabatter og tilbud og vær med i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. til en valgfri LO Plus partner.

Sådan får du rabat

LO Plus kort:
Vis dit kort og få rabat

LO Plus Guldkort:
Vis dit kort og få rabat

LO Plus kort

SPAR 73 % PÅ MÆRKEVARESTEL ELLER KONTAKTLINSER OG EKSTRA 10 % LO PLUS RABAT

Udsalg i Synoptik. Synoptik giver hele 73 % rabat på massevis af deres lækre kvalitetsstel eller kontaktlinser og ekstra 10 % LO Plus rabat. Så bestil en Certificeret Synsprøve nu. Se mere og bestil tid på synoptik.dk
Gælder massevis af stel ved køb af glas eller kontaktlinseabo. i 6 mdr. frem til 22.02.2015.
Rabatten på kontaktlinseabo. gives i 2 mdr. og kan benyttes af alle, som ikke har haft Synoptikkontaktlinseabo. inden for de sidste 3 mdr.

10 % LO Plus rabat hos Synoptik
Rabatten hos Synoptik gælder stel, glas, solbriller, kontaktlinser eller kontaktlinseabonnement og kan benyttes af hele husstanden ifølge med LO Plus medlem.

Danmarks bedste kontaktlinse-abonnement
Synoptik har Danmarks bedste kontaktlinse-abonnement. Et Synoptik abonnement med alle de fordele, som kunderne vægter højt: Gratis certificeret synsprøve og kontaktlinsetjek, størst udvalg og meget mere. Prøv Danmarks bedste kontaktlinse-abonnement.

Kvalitet og rådgivning
Synoptik tager dit syn alvorligt. De lægger derfor vægt på seriøs rådgivning og høj faglighed, når du handler hos dem. Deres optikere er autoriserede, og deres synsprøve er certificeret af Dansk Standard, hvilket sikrer den samme høje kvalitet i alle Synoptiks butikker og som den eneste optiker i Danmark, har de brillestylister uddannet af Dennis Knudsen i alle deres butikker.

Service og sikkerhed
Hos Synoptik kan du altid komme direkte ind fra gaden og få justeret dine briller. Deres prisgaranti betyder, at de udbetaler prisforskellen, hvis du finder den brille, du har købt i Synoptik billigere hos en anden optiker.

Certificeret synsprøve
I Synoptik tager de dit syn så alvorligt, at de som landets eneste optikerkæde samarbejder med Dansk Standard og tilbyder en certificeret synsprøve. Det sikrer, at synsprøven holder samme faglige niveau og følger samme forløb uanset hvornår og i hvilken Synoptik-butik, du får den taget.

Bestil tid til synsprøve