Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev og vind 1.000 kr.!

Bliv automatisk opdateret på nye rabatter og tilbud og vær med i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. til en valgfri LO Plus partner.

Sådan får du rabat

LO Plus kort:
Vis dit kort og få rabat

LO Plus Guldkort:
Vis dit kort og få rabat

LO Plus kort

Få din alder og 10 % i LO Plus rabat

Få din alder og 10 % LO Plus rabat
Lige nu får du din alder og 10 % LO Plus rabat i rabat på både kontaktlinser og masser af lækre kvalitets-stel. Og til alle under 50 år, er der 50% rabat. Tilbuddet er naturligvis inkl. de mange Synoptiske brille- og kontaktlinsefordele.    Så kig ind i din lokale Synoptik og start med en Certificeret Synsprøve.

10 % LO Plus rabat hos Synoptik
Rabatten hos Synoptik gælder stel, glas, solbriller, kontaktlinser eller kontaktlinseabonnement og kan benyttes af hele husstanden ifølge med LO Plus medlem.

Danmarks bedste kontaktlinse-abonnement
Synoptik har Danmarks bedste kontaktlinse-abonnement. Et Synoptik abonnement med alle de fordele, som kunderne vægter højt: Gratis certificeret synsprøve og kontaktlinsetjek, størst udvalg og meget mere. Prøv Danmarks bedste kontaktlinse-abonnement.

Kvalitet og rådgivning
Vi tager dit syn alvorligt. Vi lægger derfor vægt på seriøs rådgivning og høj faglighed, når du handler hos os. Vores optikere er autoriserede, og vores synsprøve er certificeret af Dansk Standard, hvilket sikrer den samme høje kvalitet i alle Synoptiks butikker og som den eneste optiker i Danmark, har vi brillestylister uddannet af Dennis Knudsen i alle vores butikker.

Service og sikkerhed
Hos Synoptik kan du altid komme direkte ind fra gaden og få justeret dine briller. Vores prisgaranti betyder, at vi udbetaler prisforskellen, hvis du finder den brille, du har købt i Synoptik billigere hos en anden optiker.