Sådan får du rabat

LO Plus kort:
Vis dit kort og få rabat

LO Plus Guldkort:
Vis dit kort og få rabat

LO Plus kort

10 % rabat hos Synoptik

ALDERSRABAT

FÅ DIN ALDER og 10 % LO PLUS RABAT PÅ MASSEVIS AF KVALITETSSTEL OG KONTAKTLINSER

Nu kan du igen få glæde af den Originale Aldersrabat. Synoptik giver nemlig din alder i rabat, når du køber et af deres mange kvalitetsstel eller kontaktlinser. Hvis du f.eks. er 65 år gammel, så sparer du 65 %. Husk rabatten er inkl. deres synsprøve certificeret af Dansk Standard. Bestil tid eller læs mere på synoptik.dk

Gælder massevis af stel med glas eller 6 mdr. kontaktlinseabo. frem til 20.06.2015. Rabatten på kontaktlinser gives på abo. i 2 mdr. og kan benyttes af alle som ikke har haft Synoptik kontaktlinseabo. inden for de sidste 3 mdr. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.


LO Plus standardaftale med Synoptik:

10 % LO Plus rabat – også oveni aktuelle tilbud hos Synoptik
Som LO Plus medlem får du og alle i din husstand sammen med dig altid 10 % rabat i Synoptik – også oven i aktuelle tilbud og rabatter.


Alle de nye stel – og altid glas af høj kvalitet
Du kan få stel fra alle de kendte mærker i Synoptik, og uddannede brillestylister er klar til at finde de stel, der klæder dig bedst. Prøv også Synoptiks online Brilleguide, hvor du nemt og hurtigt kan spore dig ind på dine favoritstel.

Gode glas er afgørende for et skarpt og afslappet syn, og du får kun glas af høj kvalitet i Synoptik.

Danmarks bedste kontaktlinseabonnement
Med Synoptiks kontaktlinseabonnement får du en masse fordele – fx gratis kontaktlinsetjek, gratis levering i din postkasse, mulighed for at vælge kontaktlinser i 1-7 dage om ugen, frit skift mellem kontaktlinsetyper og meget mere.

Certificeret synsprøve
Kun i Synoptik: Synsprøve certificeret af Dansk Standard
Dit syn er altid i de bedste og mest kompetente hænder i Synoptik. Som eneste optikerkæde er Synoptiks synsprøve og kontaktlinsetjek certificeret af Dansk Standard – og de udføres kun af autoriserede optikere. Derudover får du også prisgaranti, gratis eftersyn af dine briller, bytteservice og finansiering uden renter og gebyrer i Synoptik.

Bestil tid til synsprøve Andre har også set: