Sådan får du rabat

LO Plus kort:
Vis dit kort og få rabat

LO Plus Guldkort:
Vis dit kort og få rabat

LO Plus kort

10 % rabat hos Synoptik

OPLEV KVALITETSFORSKELLEN
50 % PÅ ALLE GLAS OG KONTAKTLINSER

I Synoptik er dit syn altid i de bedste hænder. De er den eneste optikerkæde i Danmark, som tilbyder en synsprøve, der er certificeret af Dansk Standard. Det er din garanti for en ensartet høj kvalitet og det bedste udgangspunkt for en optimal synsoplevelse. Kom og oplev kvalitetsforskellen med egne øjne. Lige nu inviterer Synoptik til Glasfestival, hvor du får 50 % på alle glas og kontaktlinser.

Gælder alle glas ved køb af stel eller 6 mdr. kontaktlinseabo. frem til 07.11.15. Rabatten på kontaktlinser gives på abo. i 2 mdr. og kan benyttes af alle, som ikke har haft Synoptik kontaktlinseabo. inden for de sidste 3 mdr. Kan ikke kombineres med andre tilbud.


LO Plus standardaftale med Synoptik:

10 % LO Plus rabat – også oveni aktuelle tilbud hos Synoptik
Som LO Plus medlem får du og alle i din husstand sammen med dig altid 10 % rabat i Synoptik – også oven i aktuelle tilbud og rabatter.


Alle de nye stel – og altid glas af høj kvalitet
Du kan få stel fra alle de kendte mærker i Synoptik, og uddannede brillestylister er klar til at finde de stel, der klæder dig bedst. Prøv også Synoptiks online Brilleguide, hvor du nemt og hurtigt kan spore dig ind på dine favoritstel.

Gode glas er afgørende for et skarpt og afslappet syn, og du får kun glas af høj kvalitet i Synoptik.

Danmarks bedste kontaktlinseabonnement
Med Synoptiks kontaktlinseabonnement får du en masse fordele – fx gratis kontaktlinsetjek, gratis levering i din postkasse, mulighed for at vælge kontaktlinser i 1-7 dage om ugen, frit skift mellem kontaktlinsetyper og meget mere.

Certificeret synsprøve
Kun i Synoptik: Synsprøve certificeret af Dansk Standard
Dit syn er altid i de bedste og mest kompetente hænder i Synoptik. Som eneste optikerkæde er Synoptiks synsprøve og kontaktlinsetjek certificeret af Dansk Standard – og de udføres kun af autoriserede optikere. Derudover får du også prisgaranti, gratis eftersyn af dine briller, bytteservice og finansiering uden renter og gebyrer i Synoptik.

Bestil tid til synsprøve

Sådan får du rabatten:
Vis dit kort og få rabat


 Andre har også set: