Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev og vind 1.000 kr.!

Bliv automatisk opdateret på nye rabatter og tilbud og vær med i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. til en valgfri LO Plus partner.

Sådan får du rabat

LO Plus kort:
Vis dit kort og få rabat

LO Plus Guldkort:
Vis dit kort og få rabat

LO Plus kort

SOMMERSALG med ½ pris og 10 % LO Plus rabat

SOMMERSALG med ½ pris og 10 % LO Plus rabat
Så er der sommersalg i Synoptik, og det betyder ½ pris på massevis af vores kvalitetsstel eller kontaktlinser og 10 % LO plus rabat.

Bestil tid til en Certificeret Synsprøve, så du kan få del i sommerens bedste tilbud. Se mere, og bestil tid på synoptik.dk

Gælder massevis af stel v/ køb af glas ell. kontaktlinseabo. frem til 23.08.2014.Rabatten på kontaktlinseabo. gives i 2 md. og kan benyttes af alle, som ikke har haft Synoptik kontaktlinseabo. inden for de sidste 3 md. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

10 % LO Plus rabat hos Synoptik
Rabatten hos Synoptik gælder stel, glas, solbriller, kontaktlinser og kontaktlinseabonnement.

Danmarks bedste kontaktlinse-abonnement
Synoptik har Danmarks bedste kontaktlinse-abonnement. Et Synoptik abonnement med alle de fordele, som kunderne vægter højt: Gratis certificeret synsprøve og kontaktlinsetjek, størst udvalg og meget mere. Og naturligvis med fleksible antal dage, hvis du både er til briller og kontaktlinser. Prøv Danmarks bedste kontaktlinse-abonnement.

Kvalitet og rådgivning
Vi tager dit syn alvorligt. Vi lægger derfor vægt på seriøs rådgivning og høj faglighed, når du handler hos os. Vores optikere er autoriserede, og vores synsprøve er certificeret af Dansk Standard, hvilket sikrer den samme høje kvalitet i alle Synoptiks butikker og som den eneste optiker i Danmark, har vi brillestylister uddannet af Dennis Knudsen i alle vores butikker. 

Service og sikkerhed
Hos Synoptik kan du altid komme direkte ind fra gaden og få justeret dine briller. Hvis du fortryder dit valg af nyt brillestel, kan du bytte det inden for fire uger og du kan altid få ombyttet dine glas inden for otte uger. Vores prisgaranti betyder, at vi udbetaler prisforskellen, hvis du finder den brille, du har købt i Synoptik billigere hos en anden optiker.

Certificeret synsprøve
I Synoptik tager vi dit syn så alvorligt, at vi som landets eneste optikerkæde samarbejder med Dansk Standard og tilbyder en certificeret synsprøve. Det sikrer, at synsprøven holder samme faglige niveau og følger samme forløb uanset hvornår og i hvilken Synoptik-butik, du får den taget.

Bestil tid til synsprøve Andre har også set: