Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev og vind 1.000 kr.!

Bliv automatisk opdateret på nye rabatter og tilbud og vær med i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. til en valgfri LO Plus partner.

Oplevelsesgaver.dk


Sådan får du rabat

LO Plus kort:
Indtast rabatkoden LOPLUS5

LO Plus Guldkort:
Indtast rabatkoden LOPLUS5

LO Plus kort

Få 5 % på oplevelser hos Oplevelsesgaver.dk

Som LO Plus medlem får du 5 % rabat på ca. 300 oplevelser, som du finder på www.oplevelsesgaver.dk

Du kan døgnet rundt handle oplevelser i flere kategorier; eventyr, smag, adrenalin eller rejser/ophold. Oplevelsesgaver er gaver, der bliver husket - det er vi slet ikke i tvivl om. Tænk selv efter. Kan du huske, hvad du fik i fødselsdagsgave eller julegave sidste år? Måske? Med en oplevelsesgave kan du være sikker på, at gaven bliver husket. Ting er midlertidige, oplevelser er for evigt. Vores oplevelser er mange og udvalgt med både hjerne, hjerte og omhu, så du har stor mulighed for at finde det helt rigtige og give en meget personlig gave - hvad enten det er til din kæreste, din ven, konfirmanden, bryllupsparret, familien eller for den sags skyld dig selv.

Gavekortene har 3 års gyldighed, og kan gratis ombyttes til andre oplevelser i gyldighedsperioden. Vælg om oplevelsen skal sendes i flot gaveæske eller som gratis e-gavekort.

Sådan får du rabat på oplevelsesgaver

1. Gå ind på www.oplevelsesgaver.dk og læg de(n) ønskede oplevelse(r) i din kurv.

2. Når du tjekker ud og kommer til bestillingsoversigten, så skriv nedenstående rabatkode i feltet "Indtast indløsningskoden her". 
Felter nederst under "Betal med gavekort." Tryk på "Indløs gavekort" for at bruge rabatkoden.

3.  Rabatten er nu fratrukket prisen på oplevelsen og fremgår af oversigten. Du kan nu afslutte købet ved at trykke "Bestil", eller fortsætte med at shoppe.

RABATKODE:  LOPLUS5

LO Plus rabat ydes kun på oplevelsesgaver købt online på www.oplevelsesgaver.dk og ydes ikke på porto/emballage. 

Andre har også set: