Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev og vind 1.000 kr.!

Bliv automatisk opdateret på nye rabatter og tilbud og vær med i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. til en valgfri LO Plus partner.

Sådan får du rabat

LO Plus kort:
Oplys LO Plus kortnr. i bookingsøjeblikket på tlf.: 39 143 300

LO Plus Guldkort:
Oplys LO Plus kortnr. i bookingsøjeblikket på tlf.: 39 143 300

LO Plus kort

Få 10 % på leje af sommerhuse i hele Danmark

dansommer   –Sommerhusferie i Danmark, når det er bedst

 Over 30 år erfaring med udlejning af sommerhuse. Siden 1976 har dansommer (den gang Jydsk Sommerhusudlejning) lejet sommerhuse ud til sommerhusglade mennesker.  

Sommerhusferie i Danmark er indbegrebet af hygge, samvær og de nære oplevelser – året rundt og Danmark er et skønt ferieland!  De mange dejlige strande, den varierede natur, de mange seværdigheder, forlystelsesparker og hyggelige byer med masser af atmosfære og liv, giver alle muligheder for skønne ferieoplevelser for både store og små. 

Uanset om du skal planlægge sommerferie, vinterferie, efterårsferie eller måske en miniferie i foråret, så kan du hos dansommer nemt finde et sommerhus der lige passer til din ferie. Langt de fleste sommerhuse er i dag udstyret med diverse faciliteter som gør dem egnet til ferieophold hele året rundt. Vælg mellem hyggelige sommerhuse ved vandkanten, store moderne aktivitetshuse, sommerhuse med plads til din hund, sommerhuse med privat indendørs pool og spa. dansommer udlejer mere end 4.000 sommerhuse i Danmark fra nord til syd og fra øst til vest, så der er noget for enhver smag!

Hos dansommer finder du også et spændende udvalg af ”Store Landsteder”, som tilbyder de perfekte rammer til den helt store familieferie eller til fejringen af en ganske særlig begivenhed. Landstederne ligger spredt i hele Danmark, hvilket gør det nemt at finde et passende sted, hvor familien, vennerne eller festdeltagerne kan samles fra nær og fjern.

Hvornår gælder rabatten?
Rabatten hos dansommer gælder hele året. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.
Bemærk venligst, at rabatten kun gælder nye bookinger.

For at opnå rabatten skal du oplyse dit LO Plus kortnummer i bookingøjeblikket.

Booker du via dansommer ´s hjemmeside, er det vigtigt du kontakter salgsafdelingen næstkommende hverdag inden kl. 18.00, for at opnå din LO Plus rabat. Du skal oplyse dit LO Plus kortnummer for at få rabatten.

Der kan kun opnås rabat, såfremt bookingen er foretaget direkte hos dansommer.

Ring til dansommer på tlf.: 39 14 33 00 eller kontakt os via e-mail: dansommer@dansommer.dk og lad os hjælpe dig med at finde sommerhuset til din næste ferie i Danmark.