Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev og vind 1.000 kr.!

Bliv automatisk opdateret på nye rabatter og tilbud og vær med i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. til en valgfri LO Plus partner.

Sådan får du rabat

LO Plus kort:
Oplys medlemskab ved telefonisk booking eller indtast koden LOPLUS ved online booking

LO Plus Guldkort:
Automatisk rabat ved betaling

LO Plus kort

Få 4 % rabat på alle rejser

 

Bestil din rejse online. Indtast koden "LOPLUS" nederst i trin 4 i bestillingsmodulet i kampagnekode-feltet, så fratrækkes rabatten på 4 % automatisk.

Betaler du med LO Plus Guldkort trækkes rabatten automatisk.  

Kom billigt afsted til sydens sol
Mulighederne er mange, når du vælger Falk Lauritsen som rejsearrangør, og de er stolte af at kunne præsenterer deres store udvalg af charterrejser til Den Store Verden – med dansktalende rejseledere!
Klik på nedenstående og se mere om:

Afbudsrejser

Vores rejsemål

Sommerens rejser

Vinterens rejser 2013/2014

Vinterens rejser 2014/2015

Bestil din rejse
Online
Du kan 24 timer i døgnet bestille din rejse hos Falk Lauritsen og samtidig få 4% LO Plus rabat - Det er både nemt og sikkert.

Når du bestiller rejsen online skal du taste koden "LOPLUS" nederst i trin 4 i bestillingsmodulet i kampagnekode-feltet og rabatten fratrækkes automatisk.

Efterfølgende har du også mulighed for at tilføje bestilling af udflugter, pension, billeje mm. online. Gå ind på ’Mit Falk Lauritsen’ under ’Min rejse’ og se mere.

Telefonbestilling
Deres dygtige rejsekonsulenter sidder klar ved telefonerne for at hjælpe med din rejsebestilling eller besvare andre rejsespørgsmål.
Bestil din rejse på tlf. 7010 2688
Telefonerne er åbne hverdage kl. 9-18, lørdage kl. 10-13 og søndage kl. 10-15.

Husk at oplyse dit LO Plus kortnummer ved rejsens bestilling (kun ved telefonbestilling). Der gives ikke 4% rabat med tilbagevirkende kraft. Betaler du med LO Plus Guldkort trækkes rabatten automatisk.

Falk Lauritsen ser frem til at byde dig velkommen på vores rejsemål

Andre har også set: