Få rabat på restauranter og vin. Det billigere at benytte dit LO Plus kort, når du fx skal på Jensens Bøfhus, Bakkens Perle eller Paafuglen i Tivoli.

6 %

Jensens Bøfhus (22 butikker)

Jensens Bøfhus er en dansk restaurantkæde med 22 restauranter i Danmark. Her får du gode bøffer fra kødkvæg, der har stået på græs. Det giver bøfferne mere smag og kraft. Nyd alt fra Ribeye steak til BBQ-marinerede spareribs og grillet kyllingebryst med Jensens populære saucer og valgfrie kartofler ─ eller deres ta’ selv salatbar med stort varieret udvalg. Afslut middagen med et besøg i Jensens velkendte softicebar med et væld af valgfrie toppings. Så tag familien eller vennerne med på Jensens Bøfhus, og få 6 % rabat på hele regningen. Bemærkninger: Rabatten gælder i alle Jensens Bøfhus restauranter i Danmark og gives på hele regningen til selskabet – også på drikkevarer. Den gælder på kampagnepriser og tilbud i restauranterne. Du kan dog ikke kombinere rabatten med Club Jensens.
10 %

AC-VINE.DK

Find vine som passer til præcis dit ønske - om det er i forbindelse med et arrangement (fødselsdag, konfirmation osv.) eller f.eks. den helt rigtige vin til et lækkert måltid. Få 10 % rabat hos AC-VINE.DK
10 %

Backe Vin V/ Kim F Backe (2 butikker)

Hos Backe Vin forhandler de udelukkende vine, der giver dig en oplevelse. Vine med krop og sjæl, der pirrer dine smagsløg. Alle medlemmer får 10 % rabat. Besøg dem i butikken eller ring og bestil via hjemmesiden.
10 %

Bakkens Perle

Restaurant Bakkens Perle er perlen blandt Bakkens restauranter. Den ligger lige i hjertet af Bakken, med både pladser ude og inde. Her serveres det gode danske køkken med et internationalt tilsnit. Du får 10 % rabat på hele regningen.
5 %

Egerisvin.dk

Du får 5 % rabat på alle varer hos Egerisvin.dk, hvor de har samlet et stort udvalg af vine i alle farver og alle slags druesorter. Hos dem finder du også specialøl fra Danmark, Belgien, England og Skotland, samt diverse spiritus som whisky, rom og cognac m.m.
10 %

Restaurant Paafuglen

Få 10 % rabat hos Restaurant Paafuglen i Tivoli. I Restaurant Paafuglen kan du opleve den ægte Tivoli stemning, imens maden nydes. De tilbyder en god dansk frokost, samt andre lækre middagsretter. Der er også mulighed for at bestille menuer, som passer til sæsonen. LO Plus medlemmer får 10 % rabat på regningen.
10 %

Brasserie & Restaurant Underhuset

Det ældste Brasserie og Restaurant Underhuset midt på Silkeborg torv, serverer lækre Dansk/Fransk frokost-og aftenretter. Huset summer af atmosfære og kan yderligere rumme selskaber op til 150 personer. Rabat: LO Plus medlemmer får 10 % rabat på alle frokost- og aftenmenuer. Bemærkning: Rabatten gælder ikke drikkevarer samt særlige tilbud.