Få rabat på entrébilletter, turbånd og årskort. Tag hele familien billigere i Tivoli, Zoologisk Have, BonBon-land, LEGOLAND eller på Bakken med LO Plus.

Op til 129 kr.

LEGOLAND®

Spar op til 129 kr. pr. billet i LEGOLAND®! Oplev årets nyhed i LEGOLAND®, Battle of The Brick - et riddershow med levende heste og modige riddere. Riddere, troldmænd og prinsesser får den ultimative LEGOLAND oplevelse. I får oplevelser for alle sanser, mens den uheldige betjent forsøger at fange forbryderen i den nye LEGO® City 4D-film. I får grinetur i Flying Eagle, mærker suget i maven i LEGO Canoe, slås med ninjaerne i LEGO NINJAGO® The Ride og ser det hele fra oven i LEGOTOP®. Der er garanti for rundtosserier i Kålormen og for kuldegysninger i Ghost – The Haunted House. En perfekt dag i LEGOLAND slutter i Miniland. Lad eventyret begynde! Priser: Køb billetter til en særlig LO Plus pris på 250 kr. stk. Prisen gælder både voksen- og børnebilletter. Billetterne købes udateret, hvilket betyder, at de gælder til en valgfri dag i hele sæsonen. Kom igen og igen, så tit du vil i hele 2019, og få adgang til en lang række fordele. Kom igen og igen, så tit du vil i hele 2019, og få adgang til en lang række fordele. Vælger du at opgradere din billet til et Sæsonpas under dit besøg i parken, så er totalprisen fra 549 kr. pr. person. Det er billetprisen på din LO Plus billet, som modregnes i prisen. Opgradering er kun mulig på besøgsdagen. Hør mere om Sæsonpas på kontoret i LEGOLAND. Betingelser: Købte online billetter kan ikke returneres eller ombyttes til andre perioder. Der kan maks. købes 10 billetter pr. køb.
Særpris

LO Plus dag på Bakken 2019

Kom til LO Plus dag på Bakken, søndag den 16. juni, hvor den gamle, hyggelige forlystelsespark er omkranset af skovens flotte sommerfarver. Priser: Turbånd og frokost voksen 220 kr. pr. stk. Turbånd og frokost barn (under 12 år) 170 kr. pr. stk. Program: 10.00: Udlevering af kuverter med turbånd og madbilletter på engen ved hovedindgangen 10.00-11.30: Underholdning med Gøgler-cirkus på engen ved hovedindgangen. 12.00-15.00: Frokost i Bakkens restauranter: (1. hold spiser 12.00-13.30 og 2. hold 13.30-15.00) 15.15: Pjerrot trækker 3 vindere i stor LO Plus Børneskattejagt i Pjerrots hus Vigtig Information: Vælg hvor mange billetter du ønsker at købe i dropdown-menuen og tryk på knappen "køb". Der kan maks. købes 6 billetter pr. medlem. Bemærk, der er et administrationsgebyr på 5 kr. inkl. moms pr. billet. Billetsalget lukker den 11. juni. Ønsker I at sidde sammen med andre LO Plus medlemmer til frokost, så notér dit eget ordrenummer, og dem I vil sidde med. Kontakt LO Plus kundeservice med besked om at I vil sidde sammen. Oplys de 2 ordrenumre og dine kontaktoplysninger. Du vil både modtage en kvittering og en mail med billet vedhæftet. Billetten skal medbringes på dagen, hvor den fra kl. 10.00 ombyttes til turbånd og frokost-kuponer.
75 kr.

LO Plus Forpremiere - De frivillige

Forpremiere på ”De frivillige” tirsdag d. 4. juni. Kom til forpremiere på komedie-dramaet, "De frivillige" med bl.a. Jakob Lohmann, Anders Matthesen og Søren Malling. Filmen handler om finansmanden og jetsetter Markus Føns, der er blevet varetægtsfængslet. I afdelingen findes et fængselskor, hvor den indsatte Niels (Anders Matthesen) er uofficiel og selvudnævnt leder. Markus beslutter sig for at blive en del af koret, og der går ikke længe, før han forsøger at få en plads i toppen af hierarkiet. Arrangementet finder sted tirsdag den 4. juni kl. 18:30 i 18 udvalgte, Nordisk Film Biografer landet over. Kom i biografen til kun 75 kr. pr. billet. Først til mølle. Der kan maks. købes 2 billetter pr. medlem. Få en LO Plus menu (Popcorn 2,5 L) og sodavand (0,8 L) til kun 50 kr. på dagen. Fremvis dit LO Plus kort ved køb i biografens kiosk. Bemærkning: De billetter du får tilsendt er unummererede. Billetterne ombyttes til nummererede billetter i biografen på dagen, umiddelbart inden filmens start kl. 18:30. Billetsalget lukker den 27. maj kl. 12, eller før, hvis der er udsolgt. Sådan bestiller du: 1) Bestil online her på siden 2) Bekræft dit medlemskab ved at indtaste dit cpr-nr. 3) Vælg den ønskede biograf og køb billetter 4) Herefter modtager du en e-mail fra 'Kunde Billet' med emne-felt 'Kvittering fra loplus.www2.dk' Vi gør opmærksom på, at købte billetter ikke refunderes. Spørgsmål vedrørende billetter: Kontakt LO Plus kundeservice på tlf. 70 10 20 60
Særpris

Tivoli

Opleve, Påske i Tivoli. Her kan du møde Rasmus Klump og Flora, gå på påskejagt i haven eller nyde en påskefrokost samt meget mere. Du kan købe entré og turpas til Tivoli med LO Plus rabat, og opleve alle Tivolis fantastiske sæsoner; vinter, påske, sommer, halloween og jul. Sådan opnår du rabatten: 1) Tryk på linket her på siden 2) Indtast CPR. nr. for at få adgang til webshop Bemærkninger: Efter login er rabatten fratrukket de vejledende salgspriser. Turpas og entrébilletter kan købes hele året og kan indløses til alle Tivolis sæsoner i 2019. Hver billet kan kun indløses én gang. Der tages forbehold for udsolgte billetter.
15 %

Zoologisk Have København

Få 15 % rabat på entrébilletter og gavekort til Zookort (årskort)! I ZOO kan du møde mere end 4.000 fantastiske dyr, krydse kontinenter i en trækvogn, og afprøve dine dyrekræfter på Zoofari-legepladsen. Kom så tæt på isbjørnene, at du får kuldegysninger, og se verden fra oven som en giraf - i Zoologisk Have København venter alverdens skønne opdagelser for dig og din familie! Sådan får du rabatten (entrébilletter): 1) Tryk på knappen ”Besøg www” på denne side 2) Indtast CPR. nr. for at få adgang til webshop Skal du forny dit ZOO kort? Køb en gavekortkode med 15 % LO Plus rabat, og brug den til at forny dit ZOO kort allerede nu. Sådan får du rabatten (gavekort til Zookort; Barn, Voksen og Pensionist): 1) Tryk på knappen ”Besøg www” på denne side 2) Indtast CPR. nr. for at få adgang til webshop 3) Vælg det ønskede Zookort 4) Gennemfør købet 5) Print dine gavekortkoder ud, eller gem dem online på mobilen. 6) Indløs gavekortkoderne og få dit Zookort. Dette gøres i indgangen hos Zoologisk Have København eller online https://www.zoo.dk/da/aarskort/ Bemærkninger: Efter login er rabatten fratrukket de vejledende salgspriser. Hver billet/gavekortkode kan kun indløses én gang. Der tages forbehold for udsolgte billetter/gavekortkoder. Husk at gavekortkoderne skal indløses til Zookort. Gavekortkoderne har en gyldighed på 5 år fra købsdatoen. Der kan forekomme prisstigning på Zookort (i tilfælde af at gavekortkoderne først indløses efter 1 år eller mere efter købsdatoen). Differencen betales af køber. Når gavekortkoden er indløst har Zookortet en gyldighed på 1 år fra datoen for indløsning.
30 %

BonBon-Land

BonBon-Land holder lukket frem til den 27. april 2019. Du kan dog allerede købe billetter. Du får 30 % rabat på dagsprisen på entrébilletter. Sådan opnår du rabatten: 1) Tryk på linket her på siden 2) Bekræft medlemskab ved at indtaste CPR-nummer 3) Vælg dato 4) Indtast rabatkoden og klik på aktiver Rabatkoden finder du på sitet efter du har bekræftet dit medlemskab. Bemærkninger: Husk, når først entréen er betalt, er alle forlystelser gratis. Børn under 90 cm er gratis. Betingelser: Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller ombyttes til kontanter. Rabatten kan ikke opnås med tilbagevirkende kraft. Dvs. der gives ikke rabat billetter, som allerede er købt. Der kan maks. købes 8 billetter pr. medlem.
10-25 %

Brændesgårdshaven

Brændesgårdshaven er tilbage med sit gode gamle navn. Haven blev åbnet for publikum i 1933, og er i dag et eldorado for børn og voksne i alle aldre. Der er fred og ro, Morten Korch idyl men også masser af muligheder for sjov og ballade og leg i bl.a. deres badeland. LO Plus medlemmer for følgende rabatter: 25 % rabat på alm. billetter i lav og højsæson (alder 4-59 år) 25 % rabat på sæsonkort (alm. sæsonkort og seniorkort) 10 % rabat på seniorbilletter (alder 60+ år) Betingelser: Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Der ydes heller ikke rabat på familiebilletter, samt ”kom-igen”kort.
20 %

Bakken

Tilbud lige nu: Få hele 30 % rabat på turbånd til Bakken. Tilbuddet gælder turbånd i perioden 12. - 30. april. Standardrabat: Få 20 % rabat på turbånd til Bakken. Sådan bestiller du turbåndsbilletter 1) Bestil online via linket her på siden 2) Bekræft medlemskab ved at indtaste CPR-nummer 3) Vælg dato for dit besøg samt antal turbåndsbilletter 4) Du modtager herefter en turbåndsbillet med en stregkode. Turbåndsbilletten sendes også til den e-mail-adresse du har oplyst ved købet 5) Stregkoderne scannes i Bakkens Informationskiosk, og ombyttes til turbånd Bemærk Rabatten er fratrukket de viste priser. Betingelser Der kan maks. bestilles 5 turbånd ad gangen. Skal du bruge flere turbånd skal du foretage et nyt køb. Dit navn og adresse fremgår på alle billetterne. Turbåndsbilletter skal købes i forvejen og senest dagen før. Rabatten gives ikke med tilbagevirkende kraft.
9 %

Eventyrteatret

Ta’ familien med i Tivoli og oplev, hvorfor Eventyrteatrets populære familie-musicals de sidste 5 år i træk er kåret til ”Bedste børneteater” af brugerne på Børn i Byen. Bemærkninger: Eventyrteatrets Billetkontor er åben mandag til torsdag kl. 10-16 og fredag kl. 10-15. LO Plus Guldkort: Har du LO Plus Guldkort, skal billetterne købes online på Eventyrteatrets hjemmeside i "Webbutikken".
15 %

Flying Superkids

Få 15 % rabat på Flying Superkids - en oplevelse for hele familien! Du og familien kan opleve hæsblæsende underholdning, højtflyvende spring og sprudlende livsglæde, når Flying Superkids besøger en by nær jer. De to timers optræden indeholder alt fra imponerende akrobatik, sang og dans til fantastiske sjippenumre, utrolige balanceevner og trippel-saltoer – alt sammen udført af børn og unge i alderen 7-20 år, der elsker at optræde.

Sider