Få rabat på entrébilletter, turbånd og årskort. Tag hele familien billigere i Tivoli, Zoologisk Have, BonBon-land, LEGOLAND eller på Bakken med LO Plus.

20 % EKSTRA

Guldklubben - Forlystelser

Få 20 % EKSTRA rabat med Guldklubben i august! Invitér hele familien med i Danmarks sjoveste forlystelsesparker i august og spar 20 % EKSTRA på indgangen til BonBon-Land, og 20 % ekstra på turbåndbilletter til Bakken. Bakken: Køb dine billetter online på www.loplus.dk/bakken - og betal herefter med dit LO Plus Guldkort for at få EKSTRA 20 % rabat. BonBon-Land: Køb dine billetter online på www.loplus.dk/bonbonland - og betal herefter med dit LO Plus Guldkort for at få EKSTRA 20 % rabat. HUSK! Billetter skal købes via LO Plus, og der skal betales med LO Plus Guldkort for at få ekstra rabatten på 20 %. Bemærkninger: De 20 % ekstra rabat kan først ses på din Guldkort kontooversigt efter et par dage (op til 14 dage).
Op til 129 kr.

LEGOLAND®

Oplev årets nyhed i LEGOLAND®, Battle of The Brick - et riddershow med levende heste og modige riddere. Riddere, troldmænd og prinsesser får den ultimative LEGOLAND. I får oplevelser for alle sanser, mens den uheldige betjent forsøger at fange forbryderen i den nye LEGO® City 4D-film. I får grinetur i Flying Eagle, mærker suget i maven i LEGO Canoe, slås med ninjaerne i LEGO NINJAGO® The Ride og ser det hele fra oven i LEGOTOP®. Der er garanti for rundtosserier i Kålormen og for kuldegysninger i Ghost – The Haunted House. En perfekt dag i LEGOLAND slutter i Miniland. Lad eventyret begynde! Priser: Køb billetter til en særlig LO Plus pris på 250 kr. stk. Prisen gælder både voksen- og børnebilletter. Billetterne købes udateret, hvilket betyder, at de gælder til en valgfri dag i hele sæsonen. Kom igen og igen, så tit du vil i hele 2019, og få adgang til en lang række fordele. Vælger du at opgradere din billet til et Sæsonpas under dit besøg i parken, så er totalprisen fra 549 kr. pr. person. Det er billetprisen på din LO Plus billet, som modregnes i prisen. Opgradering er kun mulig på besøgsdagen. Hør mere om Sæsonpas på kontoret i LEGOLAND. Bemærkninger: Billetter kan printes eller downloades til mobilen. Ved manglende billetter, kontakt LEGOLAND® for hjælp. Betingelser: Købte online billetter kan ikke returneres eller ombyttes til andre perioder. Der kan maks. købes 10 billetter pr. køb.
Særpris

Tivoli

Oplev, sommer i Tivoli. Her kan du f.eks. mærke suset i rutschebanen, eller tage en tur i Ballongyngen. Børnene kan gå på opdagelse i Rasmus Klumps Verden, eller prøve en af de mange andre forlystelser. Du kan købe entré og turpas til Tivoli med LO Plus rabat, og opleve alle Tivolis fantastiske sæsoner; vinter, påske, sommer, halloween og jul. Sådan opnår du rabatten: 1) Tryk på linket her på siden 2) Indtast CPR. nr. for at få adgang til webshop 3) Følg billetflowet for at købe billetter. OBS – billetterne downloades via den røde knap, ”Hent billetter her”. (Findes på siden, ved navn, ”Kvittering”). Bemærkninger: Efter login er rabatten fratrukket de vejledende salgspriser. Turpas og entrébilletter kan købes hele året og kan indløses til alle Tivolis sæsoner i 2019. Hver billet kan kun indløses én gang. Der tages forbehold for udsolgte billetter.
15 %

Zoologisk Have København

Få 15 % rabat på entrébilletter og gavekort til Zookort (årskort)! I ZOO kan du møde mere end 4.000 fantastiske dyr, krydse kontinenter i en trækvogn, og afprøve dine dyrekræfter på Zoofari-legepladsen. Kom så tæt på isbjørnene, at du får kuldegysninger, og se verden fra oven som en giraf - i Zoologisk Have København venter alverdens skønne opdagelser for dig og din familie! Sådan får du rabatten (entrébilletter): 1) Tryk på knappen ”Besøg www” på denne side 2) Indtast CPR. nr. for at få adgang til webshop 3) Følg billetflowet for at købe billetter. OBS – billetterne downloades via den røde knap, ”Hent billetter her”. (Findes på siden, ved navn, ”Kvittering”) Skal du forny dit ZOO kort? Køb en gavekortkode med 15 % LO Plus rabat (rabatten gives på Zookort prisen ”oprettet i indgangen”), og brug den til at forny dit ZOO kort allerede nu. Sådan får du rabatten (gavekort til Zookort; Barn, Voksen og Pensionist): 1) Tryk på knappen ”Besøg www” på denne side 2) Indtast CPR. nr. for at få adgang til webshop 3) Vælg det ønskede Zookort 4) Gennemfør købet (OBS – gavekortkoderne downloades via den røde knap, ”Hent billetter her”. (Findes på siden, ved navn, ”Kvittering”)) 5) Print dine gavekortkoder ud, eller gem dem online på mobilen. 6) Indløs gavekortkoderne og få dit Zookort. Dette gøres i indgangen hos Zoologisk Have København eller online https://www.zoo.dk/da/aarskort/ Bemærkninger: Rabatten på gavekortkoder til Zookort er beregnet på Zookort prisen, når det købes i indgangen. Efter login er rabatten fratrukket de vejledende salgspriser. Hver billet/gavekortkode kan kun indløses én gang. Der tages forbehold for udsolgte billetter/gavekortkoder. Husk at gavekortkoderne skal indløses til Zookort. Gavekortkoderne har en gyldighed på 5 år fra købsdatoen. Der kan forekomme prisstigning på Zookort (i tilfælde af at gavekortkoderne først indløses efter 1 år eller mere efter købsdatoen). Differencen betales af køber. Når gavekortkoden er indløst har Zookortet en gyldighed på 1 år fra datoen for indløsning.
30 % + 20 %

BonBon-Land

Tilbud lige nu: I hele august får du 20 % ekstra rabat, når du betaler med dit LO Plus Guldkort. Det er oveni din normale LO Plus rabat. Bemærkninger: De 20 % ekstra rabat kan først ses på din Guldkort kontooversigt efter et par dage (op til 14 dage). Standardrabat: Kun en time syd fra København ligger Danmarks sjoveste og skøreste forlystelsespark for hele familien. Parken byder på masser af forlystelser til børn og voksne i alle aldre. Pyjamasheltene indtager BonBon-Land: Oplev de populære Pyjamashelte, når de er i BonBon-Land hver dag i skolernes sommerferie (fra lørdag den 29. juni til og med søndag den 11. august). Se de flotte shows kl. 14.00 og kl. 16.00 og meet & greet kl. 15.00 og kl. 17.00. (Hvor dit barn kan få taget billeder med de tre helte). Det hele foregår på Børnescenen. Du får 30 % rabat på dagsprisen på entrébilletter. Onlinerabat: BonBon-Land har varierende dagspriser. Det betyder at online-priserne varierer fra 149-259 kr. Der ydes en online-rabat til alle kunder som køber billetter i god tid (dvs. min 2 dage i forvejen). LO Plus medlemmer får altid 30 % rabat på dagsprisen. Er BonBon-Lands online rabat f.eks. 20 % den aktuelle dag, vil medlemmer få 10 % udover de 20 %, der i forvejen ydes i onlinerabat = i alt 30 % rabat på normalprisen/dagsprisen. Sådan opnår du rabatten: 1) Tryk på linket her på siden 2) Bekræft medlemskab ved at indtaste CPR-nummer 3) Vælg dato 4) Indtast rabatkoden og klik på aktiver Rabatkoden finder du på sitet efter du har bekræftet dit medlemskab. Bemærkninger: Husk, når først entréen er betalt, er alle forlystelser gratis. Børn under 90 cm er gratis. Rabatten gives på dagsprisen. Betingelser: Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller ombyttes til kontanter. Rabatten kan ikke opnås med tilbagevirkende kraft. Dvs. der gives ikke rabat billetter, som allerede er købt. Der kan maks. købes 8 billetter pr. medlem. Køb sæsonkort med rabat: Du kan købe et sæson Guldkort til BonBon-Land til kun 439 kr. Tilbuddet gælder for op til 5 sæsonkort, når du viser dit medlemskort. Guldkortet kan KUN købes i entréen til BonBon-Land - IKKE online. Du skal vise dit medlemskort for at opnå rabat (hvis du har det på app, er det også ok). Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller ombyttes. Husk, tilbud og rabatter kan ikke opnås med tilbagevirkende kraft.
10-25 %

Brændesgårdshaven

Brændesgårdshaven er tilbage med sit gode gamle navn. Haven blev åbnet for publikum i 1933, og er i dag et eldorado for børn og voksne i alle aldre. Der er fred og ro, Morten Korch idyl men også masser af muligheder for sjov og ballade og leg i bl.a. deres badeland. LO Plus medlemmer for følgende rabatter: 25 % rabat på alm. billetter i lav og højsæson (alder 4-59 år) 25 % rabat på sæsonkort (alm. sæsonkort og seniorkort) 10 % rabat på seniorbilletter (alder 60+ år) Betingelser: Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Der ydes heller ikke rabat på familiebilletter, samt ”kom-igen”kort.
20 % + 20 %

Bakken

Tilbud lige nu: I hele august får du 20 % ekstra rabat, når du betaler med dit LO Plus Guldkort. Det er oveni din normale LO Plus rabat. Bemærkninger: De 20 % ekstra rabat kan først ses på din Guldkort kontooversigt efter et par dage (op til 14 dage). Standardrabat: Tag på Bakken og få en sjov dag. Du får 20 % rabat på turbåndbilletter til Bakken. Sådan bestiller du turbåndbilletter: 1) Bestil online via linket her på siden 2) Bekræft medlemskab ved at indtaste CPR-nummer 3) Vælg dato for dit besøg samt antal turbåndsbilletter 4) Du modtager herefter en turbåndsbillet med en stregkode. Turbåndsbilletten sendes også til den e-mail-adresse du har oplyst ved købet 5) Stregkoderne scannes i Bakkens Informationskiosk, og ombyttes til turbånd Bemærkninger: Rabatten er fratrukket de viste priser. Betingelser: Der kan maks. bestilles 5 turbånd ad gangen. Skal du bruge flere turbånd skal du foretage et nyt køb. Dit navn og adresse fremgår på alle billetterne. Turbåndsbilletter skal købes i forvejen og senest dagen før. Rabatten gives ikke med tilbagevirkende kraft.
9 %

Eventyrteatret

Få 9 % rabat på Eventyrteatrets familiemusicals i Glassalen i Tivoli. Ta’ børnene med i Tivoli og oplev, hvorfor Eventyrteatrets familiemusicals de seneste seks år i træk er kåret til, ”Bedste Børneteater” af Børn i byen. Der er to forestillinger i efteråret 2019: ”Skovens Dronning” spiller i Glassalen hele efterårsferien. (Billet giver adgang til Halloween i Tivoli). ”Nissepatruljen” spiller i Glassalen 23. nov. - 15.dec. (Billet giver adgang til Jul i Tivoli). Bemærkninger: ​Eventyrteatrets Billetkontor er åben mandag til torsdag kl. 10-16 og fredag kl. 10-15. LO Plus Guldkort: Har du LO Plus Guldkort, skal billetterne købes online på Eventyrteatrets hjemmeside i "Webbutikken".
15 %

Flying Superkids

Få 15 % rabat på Flying Superkids - en oplevelse for hele familien! Du og familien kan opleve hæsblæsende underholdning, højtflyvende spring og sprudlende livsglæde, når Flying Superkids besøger en by nær jer. De to timers optræden indeholder alt fra imponerende akrobatik, sang og dans til fantastiske sjippenumre, utrolige balanceevner og trippel-saltoer – alt sammen udført af børn og unge i alderen 7-20 år, der elsker at optræde.
10 %

Wallmans Cirkusbygningen

Carnival: Ny sæson - nyt show – ny fest Gør dig klar! Det går ikke stille for sig, når byens største dinnerparty byder på en overflod af latter, spænding og overraskelser. Skal du fejre noget særligt, eller trænger du blot til en aften fuld af magi, fest og farver? Velkommen til Wallmans! Artist i suppen Nyd en lækker 4-retters menu, men pas på, du ikke får en artist i suppen! Rundt om dig og fra alle ender og kanter af den store Cirkussal udspiller der sig et sandt fyrværkeri af et show. Crazy humor i særklasse Glæd dig til den helt unikke performer Abigail Collins, der har optrådt på bl.a. West End og National Theatre i London. Som karakteren Peggy Sued har hun sat gang i lattermusklerne hos mange tusinde publikummer. Intens spænding Der bliver ekstra varmt i salen, når en fantastisk amerikansk-canadisk cirkusduo imponerer på to svingende sway poles. Det prisvindende nummer får hele salen til at holde vejret i intens spænding! Do you wanna rock? Kom med på en hæsblæsende rejse med artister på live-instrumenter og nogle af de mest talentfulde sangere og dansere i branchen! Fest igennem til et funky Bruno Mars-medley og til Queen’s og Eurythmics’ allerstørste hits. We will rock you!

Sider