Forkæl dig selv med rabat og gode tilbud. Spar penge på høreapparater, fitness, hudpleje og meget mere med LO Plus.

10 %

Din Hørespecialist (29 butikker)

Alle mennesker er forskellige – det er vores hørelse også. Er du i tvivl om du har nedsat hørelse, kan du altid kontakte Din Hørespecialist for en uforpligtende høretest og få personlig rådgivning af deres hørespecialister. De giver dig professionel rådgivning og nøjagtig tilpasning, så du får lige præcis dét høreapparat, der er rigtigt for dig. Et høreapparat er et moderne kommunikationsmiddel, som giver dig de bedste muligheder for at lytte og følge med i samtaler. Betingelser: Du får 4 års service og garanti og som LO Plus medlem får du 10 % rabat på din egenbetaling, dvs. efter eventuelt tilskud fra det offentlige og Sygesikring Danmark er fratrukket. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.
10-15 %

BB.Zoneterapi

Få 10-15 % rabat på zoneterapi, øreakupunktur og Hotstone massage BB.Zoneterapi i Vejle tilbyder behandling med zoneterapi, øreakupunktur samt Hotstone massage. De har åben 1 hverdag (tirsdag) kl. 8-16 samt et par aftener ugentlig. Få 10 % rabat på første behandling og 15 % rabat på de efterfølgende. Bemærkning: Behandlingen betales kontant, med Mobilpay eller Swipp.
10 %

Hudpleje.dk

LO Plus medlemmer får 10 % rabat på behandlinger og produkter, når de besøger Hudpleje.dk's klinik på Frederiksberg. Hudpleje.dk går meget op i kvalitet og grundighed, og har endnu ikke mødt en hudtype som de ikke har kunne hjælpe. Hudpleje.dk bruger produkter fra dermalogica og iS CLINICAL i behandlingerne, men forhandler også Jane Iredale mineral makeup. Rabatten gælder ikke ved salg af rabatkort, gavekort eller på andre tilbud.
5 %

PostMe.com

Som medlem får du 5 % rabat hos PostMe.com på køb over 500 kr. PostMe.com forhandler mærker som Gillette, Bjørn Borg, Max Factor, Redken, Philips og mange flere - dog billigere.
10 %

Sygeplejebutikken.dk

Få 10 % på alle varer i Sygeplejebutikken. Sygeplejebutikken.dk har Danmarks største udvalg af sygeplejeure, sygeplejeudstyr og sygeplejeartikler. Alt i sko – Crocs og sandaler til sundhedspersonalet i smarte designs og med stor komfort. Alt udstyr til kitlen, f.eks. navneskilte, penholdere, sygeplejesakse og farverige sygeplejeure i silikone. Alt i sygeplejeudstyr f.eks. pilleæsker, doseringsæsker til medicinering til private og professionelle. Nem og brugervenlig skridttællere fra bl.a. Omron. I kendte mærker som; Merrell, Carite, GaitLine, Crocs og Omron. Bemærkning: Rabatten gælder ikke på i forvejen nedsatte varer.
10 %

Budolfi Høreklinik (2 butikker)

Hørecenter Limfjords arbejdsgrundlag og udgangspunkt er, at ikke to ører er ens …. Med udgangspunkt i denne forskellighed sørger de for at alle får individuelbehandling på et højt fagligt niveau. De gør deres bedste for at give dig den optimale behandling, så du bliver udstyret med det bedste høreapparat for dig – og eventuelt med de hjælpemidler, som du har brug for Du får 4 års garanti og service og som LO Plus medlem får du 10 % i rabat på din egenbetaling. Bemærkning: Oplys LO Plus medlemskab ved tidsbestilling.
10 %

Christine Packness Hypnose og terapi/foredrag

Få 10 % rabat på hypnose terapi Kender du til det at være stresset, nervøs eller ligefrem bange/angst? Har du en vane eller en adfærd du godt kunne tænke dig anderledes? Så kan du få hjælp til forandring via hypnose. Hypnose har været brugt som terapi og healing i mange år. Det er den blideste form for terapi, og den der giver hurtigst resultat. Du får som LO Plus medlem 10 % rabat på en session. Betingelser: Rabatten gives ikke med tilbagevirkende kraft.
10 %

OnlineShoppen365

Hos OnlinesShoppen365 kan du bestille produkter inden for pleje, velvære, motion og helse. Som LO Plus medlem får du 10 % rabat på alle dine ordrer. Betingelser: Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og kampagner – dog gælder rabatten også på i forvejen nedsatte varer (hvor tilbudsprisen vises online).